Sunday, 30 April 2017

Senarai Harga Baru Produk Shaklee Mulai Mei 2017

Rasanya ramai dah tahu tentang kenaikan harga produk Shaklee yang akan berkuatkuasa Mei 2017. Kenaikan harga ni kali pertama Shaklee buat sejak 11 tahun (Lama tu tak naik harga). Rasa-rasanya kenapa Shaklee revise semula harga produk?

Kebanyakkan produk lain, dalam setahun pun boleh 1-2 kali naik harga. Shaklee perlu stay competitive memandangkan produk Shaklee produk eksklusif, takkan nak stay dengan harga 11 tahun dulu. 
 
Ok.. apa-apa pun, jom kita semak harga baru Shaklee, supaya kita dapat merancang kewangan dengan lebih baik dan yang penting setiap gaji kita ada bahagian untuk penjagaan kesihatan :)







Macam mana Nak Dapatkan Produk Shaklee Dengan Harga Murah??


Daftar Keahlian Hari Ini !!!!

Dua cara mudah untuk daftar keahlian

Cara 1 ;

Yuran keahlian hanya rm65 (rm10 kos pos Kit Bisness ke Semenanjung & rm20 Sabah Sarawak)

Cara 2 ;

Pembelian produk sehingga 200uv dan layak mendapatkan keahlian percuma, serta layak mendapatkan bonus tunai dari Shaklee sebanyak rm30++

Faedah Menjadi Ahli Shaklee



1. Berpeluang menikmati 15-20% harga lebih rendah berbanding harga runcit.

2. Membantu menambah pendapatan sampingan.

3. Mampu menikmati bonus bermula dari 5% sehingga 21% dari harga jualan.



4. Jika berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan, latihan akan diberikan.


********************************************************************



Keistimewaan yang diberikan kepada pelanggan The Beauty Of You

✔️ Konsultasi secara PERCUMA
✔️ Penghantaran secara cash on delivery (cod) secara PERCUMA (Sekitar Labuan)
✔️ Kos pengeposan secara PERCUMA (Seluruh Malaysia)
✔️ Tips pengambilan vitamin yang BETUL
✔️ Jadual pemakanan vitamin diberikan
✔️ Pemantauan tahap kesihatan secara berkala

Berminat dengan semua di atas?
Hubungi saya, PENGEDAR SHAKLEE LABUAN untuk maklumat lanjut berkaitan produk yang dicari.

No comments:

Post a Comment