Friday, 27 January 2017

Resipi ESP Shaklee, selazat khasiatnya

بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Haiii........ Bertemu kembali

Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee, antara yang favourite dan tak pernah miss beli bila habis semestinya ESP Soy Shaklee. Sedap, Murah dan Padat isinye tau. Tau tak setiap tong ESP diperbuat dari 30kg kacang soya??? Manalah tak padat isinya. ESP sentiasa jadi 'stok mesti ada' dalam kabinet dapurlah. Habis je beli.... habis je beli.... habis je beli. Bayangkan saya consume ESP dari 2013, kalau setiap bulan beli, rasa-rasanya berapa tong ESP dah saya telan??? Nampak tak setianya di situuuuu. 


Tapi sekarang ni since stok ESP contemporary out of stocks  di semua branch dan HQ, so agak jimat-jimat jugalah untuk keperluan sendiri. Moga-moga cepatlah stok masuk ehhhhh..... Boleh dikatakan ESP ni ada dalam setiap set yang ditawarkan oleh Shaklee, antaranya

Set Cantik
Set Kurus
Set Menyusu
Set Hamil
Set Mighty 3 Gems
Set Pantang
Set Tenaga
Set Gastrik
Set Jerawat
Set Diabetes
Set Kulit Anjal
Set Rambut Gugur
Set Awet Muda
Set Kesihatan Sekeluarga Maksimum 

Banyak lagi lah..... 
So, permintaan untuk ESP memang sangat banyak, tak hairanlah kalau digelar 'hot seller'. Moga-moga cepatlah ada stok pertengahan Februari ni...Aminnnnn

Tapi, ramai antara pengamal ESP ni pada awalnya agak sukar nak telan katanya... huuiihhh... almaklumlah... 30kg soya untuk setiap tong, manalah teksturnya tak pekatkan??

Be creative!!!!!!


Normally saya bancuh ESP macam biasa je sebab tekak saya ok je dengan ESP ni. Dah memang suka minum soya dari kecik. Kalau dulu bantai je soya kotak, jenis GMO punya, sekarang ni dah ada pilihan non GMO, so kita pilih yang terbaiklah kannnnnn

 
Banyak cara yang boleh kita gunakan untuk memastikan khasiat ESP masuk dalam badan. Selain boleh buat aiskrim, kek... paling mudah kita inovasikan resipi airnya. Sangat sedap.  

 
























Macam mana? Membantu tak ?
Kalau sebelum ni boleh telan ESP sehari secawan je, maybe lepas ni asyik mimpi-mimpi je nak try resipi ESP setiap hari kaannn ......

Oklah..... kita jumpa next entry tau... bye !!!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e0e0efac42bf67642b4904c893b46725
 Jom beli online di sini


 Atau boleh hubungi saya ; 

 
Keistimewaan yang diberikan kepada pelanggan The Beauty Of You

✔️ Konsultasi secara PERCUMA
✔️ Penghantaran secara cash on delivery (cod) secara PERCUMA (Sekitar Labuan)
✔️ Kos pengeposan secara PERCUMA (Seluruh Malaysia)
✔️ Tips pengambilan vitamin yang BETUL
✔️ Jadual pemakanan vitamin diberikan
✔️ Pemantauan tahap kesihatan secara berkala

Berminat dengan semua di atas?
Hubungi saya, PENGEDAR SHAKLEE LABUAN untuk maklumat lanjut berkaitan produk yang dicari.





No comments:

Post a Comment