Thursday, 19 January 2017

Kenapa VIVIX Jadi Pilihan Ramai Walaupun Mahal?




Wahhhh...... Bila tiba musim Promo Vivix, memang ramai yang cuba dapatkan sama ada pakej beli 2 botol potongan 5% atau pun beli 6 botol percuma sebotol Vivix. Nampak tak apa sebenarnya berlaku kat situ? Tahu tak harga Vivix ni mampu buat sesetengah individu tu terbeliak biji mata???? Tapi ramai yang masih terkejar-kejar untuk dapatkan Vivix ni. 

Mahalnya Vivix mungkin tidak mampu nak atasi mahalnya kos rawatan perubatan masa kini. Betul tak? Ramai sangat pesakit kronik pada masa kini yang disebabkan oleh pemakanan dan gaya hidup. Almaklum hidup dah semakin mudah, nak tengok tv ada remote control, nak makan ada food delivery sampai depan pintu, nak turun ada lift atau eskelator. Semua ini memudahkan tetapi memudaratkan kesihatan sebab kurang bergerak. Akibatnya, badan yang menanggung beban penyakit.

Vivix menjadi pilihan ramai walaupun harganya mahal disebabkan bahan yang terdapat dalam Vivix membantu mencegah terjadinya penyakit kronik ditambah dengan aktiviti fizikal yang bersesuaian. Selain dari sumber semula jadi sebagai bahan utama Vivix , apa lagi kelebihan Vivix ni sehingga menjadi pilihan ramai?


1. Vivix berbentuk cecair, oleh itu ia mudah ditelan



Dihasilkan dalam bentuk cecair agar mudah ditelan oleh mak-mak atau bapa-bapa kita yang mungkin mempunyai masalah dengan vitamin berbentuk tablet. Selain itu juga, bentuk cecair lebih mudah diserap oleh tubuh badan dan ini meningkatkan keupayaan Vivix bertindak dengan lebih pantas.

2. Vivix bertindakbalas ke peringkat DNA



3.  Vivix memulihkan sel yang rosak penyebab penyakit kronik

Sesetengah penyakit kronik berpunca dari kerosakkan sel yang disebabkan oleh pelbagai punca. Kajian makmal Shaklee menunjukkan, bahan yang terdapat dalam Vivix melindungi serta memperbaiki sel yang rosak. Contohnya, mengapa sesetengah individu masih lagi mengalami masalah kolesterol yang tinggi walaupun pelbagai langkah pencegahan telah di amalkan? Ini kerana penimbunan AGE yang berlaku dalam salur darah yang menyebabkan paras kolesterol tidak mampu berada dalam paras yang normal dan akhirnya merosakkan sel dinding salur darah. Kecacatan pada bahagian tersebut berkemungkinan menyebabkan pelekatan plaq kolesterol yang menebal dan menyebabkan salur darah tersumbat.


4. Vivix memberi respon yang cepat kerana anti oksida yang kuat



Tubuh yang sihat bermula dari sel yang sihat. Sel berkemungkinan akan musnah disebabkan tubuh kerap terdedah dengan punca-punca sel rosak seperti pencemaran, pemakanan serta gaya hidup yang tidak sihat. Kelebihan vivix adalah memiliki bahan anti oksida yang tinggi iaitu polyphenols yang telah di patenkan untuk melindungi sel daripada mengalami kemusnahan.

5. Vivix memberi tenaga tambahan untuk kuatkan badan

Vivix merupakan salah satu sumber penjana tenaga. Salah satu dari 4 mekanisma cara Vivix bertindak terhadap sel badan ialah memberikan tenaga kepada sel atau meningkatkan keupayaan sel iaitu disebut sebagai Mitokondria. Setiap sel memiliki mitokondria tersendiri yang berfungsi sebagai punca kuasa. Maksudnya semakin tinggi mitokondria semakin powerlah badan kita.


6. Vivix membantu badan lebih awet muda




Melalui pengambilan Vivix secara konsisten dan teratur, Vivix mampu memperlahankan proses penuaan sel dari 4 aspek berikut ;

Mengoptimum potensi sel tubuh
Membaik pulih sel-sel tubuh
Mempertingkatkan tenaga sel-sel tubuh
Mempertingkatkan sistem pertahanan sel-sel tubuh

Apabila keempat-empat aspek ini dipelihara dengan baik, secara tidak langsung akan membuatkan tubuh lebih awet muda :)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8bee20f309dc54c893b46f6325a2d2df
 Jom beli secara online


Keistimewaan yang diberikan kepada pelanggan The Beauty Of You

✔️ Konsultasi secara PERCUMA
✔️ Penghantaran secara cash on delivery (cod) secara PERCUMA (Sekitar Labuan)
✔️ Kos pengeposan secara PERCUMA (Seluruh Malaysia)
✔️ Tips pengambilan vitamin yang BETUL
✔️ Jadual pemakanan vitamin diberikan
✔️ Pemantauan tahap kesihatan secara berkala

Berminat dengan semua di atas?
Hubungi saya, PENGEDAR SHAKLEE LABUAN untuk maklumat lanjut berkaitan produk yang dicari.

No comments:

Post a Comment