Sunday, 11 September 2016

#TsunamiShaklee ; Termimpi-Mimpi Rumah Idaman English Cottage Style

Rumah macam mana impian korang? Mesti ada kan? Lain orang, lain citarasa. Saya tak impikan rumah besar macam istana. Tapi nak kan rumah yang kiut dan selesa.

Cukup admire pada design rumah jenis English Cottage.
Wah..... Terbayang bayang hijau keliling rumah, ada pokok-pokok, ada garden,  acah-acah tenang-tenang gitu. Dari segi interior, saya sukakan yang lebih asli, contohnye perabot kayu dan kekal dengan warnanya. 

Harap-harap bukan sekadar "day dreaming" yang berlalu macam angin lalu. Hehehe..... 


Garden tu kurang yakin boleh menten ...kehkeh
 

Ruang Tamu





Ruang Makan


Bilik tidur



Dapur.... My Territory



Pernah suarakan pada incik suami utk sediakan working area khas utk saya buat kerja-kerja perkeranian sekolah di rumah. So bisnes Shaklee saya boleh lah join sekali beroperasi di working area. Harap tak jadi angan2 mat jenin lah ye. 



Mimpi yang bukan sekadar impian. :)

No comments:

Post a Comment