Thursday, 1 September 2016

Set Kulit Cantik

Nak kulit cantik, gebu, halus mulus dengan Set Kulit Cantik tak? Makan vitamin pun kulit dah boleh superb cun melecun tau!! Tengak lah kulit ku yang comey ni (kunun).... bukan senang nak dapat kulit cantik tanpa bahan kimia. Tokey pun teringin nak cantik, baru lah orang percaya dengan kehebatan set kulit ni ....kannnn



Zaman sekarang masing masing berlumba. Siapa yang berlumba??

Pengeluar berlumba yang keluarkan produk kecantikan, pembeli berlumba beli sebab nak cantik cepat. Maka keluarlah tagline "KULIT CANTIK DALAM MASA 1 HARI!!!!' .... hohemgiiiii.



ok.. meh nak story pasal Set Kulit Cantik ni. Terdapat beberapa rangkaian produk yang disarankan pengambilannya jika inginkan kulit yang super gorgeous tanpa bahan kimia. Pengambilannya secara minima akan beri kesan minima, dan kalau nak effect yang WOW, haruslah set lengkap...kannn



Set Kulit Cantik


Vita E

- Membantu mengurangkan parut
- Meningkatkan ketahanan sel kulit
- Tinggi antioksida
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Memperbaiki struktur asas kulit
- Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
- Mengurangkan pigmentasi
- Memberikan ton kulit wajah yang sekata
- Mengurangkan kedut dan garis halus

Vita C

- Membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas parut dan jerawat
- Membantu dalam pembentukkan kolagen dalam menguatkan struktur kulit
- Menggalakkan pembentukkan kolagen secara semula jadi
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan kedut
- Menghilangkan jeragat
- Merawat kulit kasar dan kering

B-Complex

- Membantu mengurangkan stress dan kelesuan
- Membantu wajah kelihatan segar dan tidak kusam
- Melembapkan kulit
- Menaikkan seri wajah (Glowing)
- Melancarkan peredaran darah

ESP

- Membaikpulih sel kulit yang rosak dan membina sel kulit yang baru
- Membantu memulihkan luka dan parut
- Mengamdungi asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ serta kunci utama rahsia awet muda
- Merangsang pembentukkan semula kulit dan otot
- Mengurangkan kedutan dan agen anti penuaan
- Menyerikan wajah dan memejalkan otot
- Mengurangkan jerawat, garis halus dan kedutan

Collagen Powder



- Mencerahkan kulit
- Mengurangkan pigmentasi 
- Merawat jeragat
- Mengurangkan tona kulit tidak sekata
- Kulit lebih anjal, lembut dan tegang
- Membantu mengecilkan liang-liang pori
- Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus
- Membantu melembapkan kulit
- Membantu kekeringan kulit dan elasticiti

VIVIX



- Mengandungi Resveratrol dan Polifenol, agen tinggi antioksida yang melawan radikal bebas
- Mempebaiki DNA
- Melambatkan penuaan
- Pembentukkan sel baru
- Menangani penimbunan protein AGE penyebab kulit tidak bermaya






"Nak cantik tak? Jom kita makan vitamin supaya kecantikan dalaman dapat dikeluarkan (Cewah!!!). Macam mana nak dapatkan produk Shaklee ni? Anda boleh hubungi saya, Pengedar Shaklee Labuan untuk mendapatkan produk serta konsultasi secara percuma.. WOW !! Bestkan????"





No comments:

Post a Comment