Sunday, 10 July 2016

Produk Untuk Orang Tersayang : Set Kesihatan Optimum


Set Kesihatan Optimum Untuk Mama.

Sebenarnya mama merupakan testimoni pertama saya. Bermula dengan mama lah saya mula percaya Shaklee. Buat saya terus bersama Shaklee.

Set pertama yang diambil mama adalah SET SENDI iaitu AJHT ➕ OMEGA ➕ OSTEMATRIX. Dua minggu je dah nampak kesan lutut mama dah semakin pulih... Sejak tu dah takde supplimen lain jadi ganti.

Teruskan Dengan Shaklee !!

Sejak tu.. Mama dah mula nampak HEBATNYA produk Shaklee.. Mama saya ni nampak macam muda remaja tau tak!! Tengok je lah pic dia tu...cun kan??? Hehe....

Sekarang SET KESIHATAN OPTIMUM utk mama yang nak kekal cergas, sihat dan bertenaga.
Produk wajib yang mama akan repeat order.... Mama kan tukang jahit, so energy booster itu penting utk mata tak ngantuk dan badan tak letih bila menjahit lewat malam...

Kenapa OMEGA GUARD, VITALEA & VIVIX Sebagai Set Kesihatan Optimum??

Kalau korang nak tahu kenapa ia digelar SET KESIHATAN OPTIMUM sebab ;

Omega digunakan pada hampir semua bahagian dalam tubuh kita tau. Otak, sendi, kulit, organ... So pengambilan Omega Guard mampu menjaga banyak bhgn tubuh badan.

Vitalea adalah sejenis multivitamin yang lengkap. Yakin ke makanan yang kita makan lengkap dari segi nutrisi??? Cara masak yang salah pun dah buat nutrisi makanan akan hilang. So Vitalea akan tolong topupkan!!

Vivix !!! Yang ni memang raja segala vitamin. Korang tau tak Vivix ni mula bekerja dari sel dan DNA kita? Dari sel membentu tisu, dari tisu membentuk organ.
Sel sihat automatik seluruh tubuh akan sihat.

Haaaa.... Panjang dah cerita pasal SET OPTIMUM NI. Mesti ada yg nak try kan??? Jadikan sebagai vitamin harian, cukup utk kita kekal sihat.. InshaAllah.

Berminat?
Jangan malu pm saya tau!!


No comments:

Post a Comment