Wednesday, 20 August 2014

TESTIMONI COLLAGEN POWDER

Assalamualaikum........ testimoni lagi.... kali ni diri sendiri... hehehe......
Memangla aku ni sangat-sangat suka nak bercantik-cantik selalu.. (Orang lain tak mau cantik... takpe... aku tak kesah)

Setakat ni dah kotak ketiga cuba COLLAGEN POWDER SHAKLEE.... rasa oren gitew... memang best.... sekotak ada 15 sachet... so untuk kegunaan sebulan confirm la kena terbang fulus untuk 2 kotak la kan,... huhuhu..... (Syukurla.. mak aku memang bagi gen kulit yang tidak bermasalah)...hehe... anyway kulit memang takde masalah serius.. tapi kau.. dah 3 series hokey.. keanjalan kulit semakin kurang, so elok la ambik collagen shaklee.









ehem..ehem... pic ni tak guna camera360 pun ye & tak edit pon texture .

Makin hari, apply foundation (naturactor foundation, sendiri jual sendiri senang nak cite kat cust..hehe) , makin licin kulit ku.... eceh.... 


Haaaa..... ni salah sorang cust The Beauty Of You yang dah rasa kesannya dalam tempoh 2 minggu pengambilan collagen secara KONSISTEN (DIULANG... KONSISTEN ... kot tak faham.. BERTERUSAN).


Lain-lain testimoni COLLAGEN POWDER SHAKLEE


Senyum pun makin lebar.. huhu


makcik pun mampu hapa!!!
Tahniah pada yang telah berjaya dengan kulit yang sihat dan cantik


Pepepun.... jangan la ingat ambil collagen hari ni, esok dah harap nak cantik... jangan harapla kan... yang penting konsisten.. (kalau MALAS .. kena berubat dulu... ubat yang MALAS).. okbai

No comments:

Post a Comment